Online goochelaar

Koenraad

Digitaal of online goochelen, heb je er al van gehoord? Dit is de nieuwste sensatie om feestjes online te laten doorgaan!

Weet u noch, de tijd voor Corona, toen we wel nog gezellig bij elkaar konden zijn om te feesten en te genieten. ?

Nu ziet de wereld er enigszins anders uit. Een verjaardagsfeest, jubileum of andere gelegenheid wordt vaak omgezet naar een online Zoom meeting of Skype Meet Now. We hebben iets unieks bedacht om deze online-calls een verrassingseffect te geven.

Samen met enkele van de beste beroepsgoochelaars van Belgie (Steven Delaere, Kim Dèrvan) heeft het Promagic collectief enkele vernieuwende interactieve concepten bedacht die het mogelijk maken om vanop afstand en met respect voor de maatregelen toch onze magie tot in uw huiskamer of bedrijf te brengen!

Enkele mogelijkheden zijn:

*Interactieve goochelact on demand: Ideale verrassing voor een online meeting

*Magisch intermezzo voor (zakelijke) Webinars: Ideaal om een inhoudelijk zwaar Webinar event op ludieke wijze te onderbreken

*Een (commerciële) boodschap overbrengen naar uw klanten kan ook!

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Ik hoop dat onze creativiteit u kan inspireren om uniek momenten te beleven met vrienden of medewerkers.

Digitaal goochelaar Koenraad

PS – Zodra het weer mag kan u mij uiteraard als goochelaar huren voor uw live events.

Digitaal goochelaar Koenraad

over koenraad

Koenraad is een full-time beroeps goochelaar die je kan inhuren voor uw feesten en evenementen. Koenraad is ook de oprichter van de Goochelacademie. Dit is een leerplatform voor beginnende en gevorderde goochelaars.