• Goochelaar huren?
  • mail@koenraadmagic.com
  • +32 466 90 12 92

Goochelaar Inhuren?

Straffe trucs en sterke interactie

Goochelaar boeken voor uw bedrijfsfeest!

Klantendag, managers meeting, uitreiking, jubileum, opendeurdag, personeelsfeest, kerstfeest, … Voor al deze speciale gelegenheden kan u een goochelaar boeken. Koenraad presenteert een verrassende en meeslepende Stand-up act. Dit is een groepsvoorstelling die centraal wordt opgevoerd voor heel de groep.  U mag van Koenraad veel humor en vlotte interactie met het publiek verwachten. Hij zorgt voor een bijzondere en memorabele ambiance waar uw genodigden nog vaak en met veel plezier zullen aan terugdenken.

Geen enkel feest is hetzelfde. Het type act dat u wilt boeken is afhankelijk van het publiek, aantal gasten en de accommodatie.  Meestal wordt er gekozen voor een show van 45 minuten. In tegenstelling tot sommige andere acts moet u zich als organisator geen zorgen maken in speciale opstellingen of andere bijzondere vereisten. U kan goochelaar Koenraad zijn acts boeken voor verschillende gelegenheden.  Hij brengt zijn shows zowel in een zaal, een tent of in openlucht.  Of het nu voor een select groepje van 30 genodigden is, of een zaal van 200 man Koenraad kan u een gepaste act aanbieden.

goochelaar boeken

Goochelaar boeken? 5 redenen om Koenraad te boeken

toffe presentatie met veel humor. Unieke trucs heel vlot gepresenteerd
Koenraad heeft een warme innemende persoonlijkheid welke uw gasten zal raken.
Zowel in de show als bij de communicatie en het boekingsproces.
Eén van de meest geboekte goochelaars in België.
Een professional die zijn sporen verdient heeft.
Koenraad en Jeroen Meus

heeft 26 Jaren

aan ervaring

2300

Optredens

7830

kaarten laten verdwijnen

520

uren op podium

 

Contact opnemen

Gelieve via onderstaand invulformulier zo veel mogelijk details over uw feest/evenement door te geven. Met die gegevens kan ik u vervolgens een passend programma voorstellen. Ik bezorg u spoedig via e-mail gedetailleerde informatie en bekijk tevens ook mijn beschikbaarheid.

Enkele van de locaties waar Koenraad de afgelopen maanden opgetreden heeft. Constant Vanden Stockstadion te Anderlecht, De Jachthoorn te Kontich, Den Eyck te Kasterlee, De Kuip Rotterdam (NL), Domaine de Graux te Doornik, Du Grand Sablon Brussel, Faculty club te Leuven, Hangaar 26 Antwerpen, Horta Antwepen, Hotel Stiemerheide te Genk, Kasteel Daertrycke te Torhout, Kasteel Byckhove te Wijnegem, Kasteel van Lebbeke, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, Museum M te Leuven, Phantasialand Brühl (D), … Goochelaar boeken voor bedrijfsfeest? Vraag nu een offerte aan.

Bekijk hier de referenties van goochelaar Koenraad. Goochelaar huren