• Goochelaar huren?
  • mail@koenraadmagic.com
  • +32 466 90 12 92

Reacties

Warm Aanbevolen op Google

Isabelle Gooris
Isabelle Gooris
11:40 18 Sep 17
Ben je zoek naar leuk entertainment voor welk soort feestje dan ook: Goochelaar Koenraad is uw man. Hij verzorgde afgelopen weekend ons jaarlijks bedrijfsfamily-event. Goede interactie met zowel de kinderen als de volwassenen. De nodige humor én uiteraard de onontbeerlijke vingervlugheid zorgden voor de nodige 'huh' en 'oh' 's ... Koenraad, nogmaals bedankt voor jouw professionele bijdrage, jij zorgde mee voor het welslagen van ons event !!!Lees meer
Emma Arevalo - van Hofslot
Emma Arevalo - van Hofslot
14:48 06 Sep 17
We hebben Goochelaar Koenraad als entertainment op onze jaarlijkse personeels-BBQ laten optreden. Iedereen vond het super leuk en we hebben achteraf veel leuke reacties te horen gekregen. Zeker een aanrader voor je evenement! This guy has got some nice tricks!Lees meer
Peter Debrier
Peter Debrier
12:35 03 Sep 17
Hartelijk dank Koenraad, je hebt een sterke bijdrage geleverd om van ons feest ter gelegenheid van onze 50 ste verjaardag een onvergetelijke dag te maken. Onze genodigden zullen nog lang over je praten. Je was fantastisch!
Pieter Markey
Pieter Markey
14:36 06 Sep 17
Koenraad is een echte vakman! Hij combineert flair met sterke goochelkunst en doet dat vlak voor je neus. Een echte aanrader om je feest op te fleuren.
Peggy Vanderbist
Peggy Vanderbist
13:03 10 Jul 17
Het verjaardagsfeestje van onze 90-jarige oma moest onvergetelijk worden, en Goochelaar Koenraad had een belangrijke rol te vervullen … die hij met verve heeft neergezet! Als scepticus laat ik mij van nature niet gemakkelijk meeslepen in gekunstelde acts en magie, maar Koenraad heeft met zijn speelse en natuurlijke charme een mooie act neergezet die op geen enkel moment voorspelbaar of langdradig werd. Van begin tot einde werd de spanning er in gehouden, groot en klein hing aan zijn lippen en we hebben ook enorm gelachen. Kortom, niet twijfelen, gewoon doen!Lees meer
Frederik Degryse
Frederik Degryse
20:22 04 Dec 17
Héél geslaagde acts, voor onze 10 huwelijksverjaardag vroegen we goochelaar Koenraad en dat was super !
rolf verresen
rolf verresen
13:59 07 Jan 18
Koenraad heeft een tweetal weken geleden ons feest opgeluisterd, het was een voltreffer. Ook de sceptici onder ons bleven niet gespaard van een openvallende mond, aanrader!
Karin Mannaerts
Karin Mannaerts
21:56 09 Apr 18
Een echte aanrader! een absolute meerwaarde voor het feest waar we nog lang over napraten.Zeer aangenaam persoon, kindvriendelijk en sterke magie, bedankt!
karolien vandeveegaete
karolien vandeveegaete
08:36 06 Jun 18
Koenraad Magic is een echte aanrader om je feest een extra dimensie te geven! De trucs werden zeer professioneel uitgevoerd, rekening houdend met de verschillende leeftijden van het publiek. Een zeer professioneel en aangenaam persoon met zeer kwaliteitsvolle acts!Lees meer
Lode Feyaerts
Lode Feyaerts
21:46 20 Nov 18
De close-up goocheltrucs van Koenraad zijn een aanrader voor elke receptie of walking dinner. Onze gasten spreken er nog van, zelfs de kinderen.Bedankt Koenraad!
Gust
Gust
12:21 12 Jul 19
Heel goede goochelaar
Raf Dekeersmaeker
Raf Dekeersmaeker
16:02 11 Aug 19
Bedankt Koenraad voor het fantastische entertainment. Mooi om te zien hoe je een divers publiek meteen helemaal meekreeg; sterke interactie! Nadien alleen maar lovende reacties gehad over een ervaring die echt nog een tijd zal bijblijven.
Patrick VAN HERBRUGGEN
Patrick VAN HERBRUGGEN
11:04 22 Feb 20
Koenraad, bedankt voor het fantastische entertainment dat je bracht tijdens onze huwelijksborrel op 20/02/20. Je vlotte manier van contact maken met de aanwezigen, de humoristische kwinkslagen en je magische toets zijn van hoog niveau. Stuk voor stuk krijgen we enkel maar positieve commentaren. Wij zijn écht blij dat je onze dag nog specialer gemaakt heb dan hij al was. Met dankbare groeten, Kristel en Patrick !Lees meer
Peter Jansegers
Peter Jansegers
17:59 14 May 17
Koenraad 'betoverde' het Plechtige Communiefeest van onze jongste zoon Wout op 6 mei 2017! Hij nam op een heel spontane en hartelijke manier jong en oud mee in zijn goocheltrucs en zelfs de meest spraakzamen onder de genodigden werden er als het ware stil van! Maar vooral voor Wout werd het het toppunt van zijn feest: bedankt Koenraad! We kunnen je van harte aan iedereen aanbevelen!!!Lees meer
DOMINIQUE HANET - Dubrulle
DOMINIQUE HANET - Dubrulle
15:43 30 May 17
Een aanrader en voltreffer ! Het Communiefeest van Gaëtan werd dankzij Koenraad een onvergetelijk magisch moment waarvan iedereen, jong en minder jong, genoot. Hij verblufte ons met zijn trucs en wij konden maar niet begrijpen hoe hij dit allemaal , onder onze neus, mogelijk was: zeer frustrerend maar oh zo verrassend en leuk !!! Koenraad is echt razendsnel en brengt zijn magie met veel humor en passie. Dat Gaëtan plots assistent mocht zijn van de slotact was voor hem de kers op de taart : dank U Koenraad voor dit mooi communiegeschenk , dit vraagt ongetwijfeld naar meer ... !!!Lees meer
Nisha VW
Nisha VW
15:27 07 Oct 17
Op het feest van m'n ouders voor hun 40 jaar huwelijk had ik als verrassing goochelaar Koenraad geboekt, en het was inderdaad een verrassing: de genodigden vonden dit uiterst "wijs", zeker als afwisseling na de speechen. Je ziet dat Koenraad gewoon is om met allerhande mensen om te gaan, en door zijn humor en ervaring maakt hij van jouw feest dat extraatje meer. Onze gasten praten er nog over, meer dan geslaagd dus! Tot op het einde had hij onze aandacht 😉Lees meer
Daan Coppens
Daan Coppens
16:45 23 Jan 19
Stand-up comedy, zeer entertainend! Verwacht geen doorzaagtrucks of zo maar gewoon direkt menselijk contact
Ann Ceulemans
Ann Ceulemans
09:59 24 Apr 16
Koenraad, je hebt mijn zoon super gelukkig gemaakt op de dag van zijn Plechtige Communie. Hij heeft genoten van de workshop en hij is gemotiveerd om aan de slag te gaan met alles wat je hem geleerd hebt:)

Reacties van klanten

Het was echt geweldig, niets dan positieve reacties en het goochelen is gewoon doorgegaan ook nadat je al weg was. Lars is in de speeltuin gaan spelen en nam zijn kaarten overal mee. Hij heeft ze gans de avond niet meer neergelegd. Bedankt voor de onvergetelijke avond! Ik had hoge verwachtingen, maar zo magisch had ik niet durven dromen….
-Jan Ramaekers uit Sint-Truiden


Wij vonden de show echt top en hebben er allemaal super van genoten. Dank je wel!

-Catherine Bauweleers & co uit Nijlen

Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke show gisterenavond. Ik heb nog heel wat positieve reacties gekregen van mijn collega’s, je was dus zeker en vast een groot succes ;-). Hopelijk tot nog eens!

-Laurens Bolle – AE nv


Stand-up act tijdens de Nieuwjaarsvergadering voor de Kortrijkse sportclubs: een prachtig intermezzo! Mooie acts met veel humor, interactie en medewerking van het publiek.
Een aanrader …
-Karoline Stock – Stad Kortrijk

Ik ben heel blij met onze samenwerking tijdens ons nieuwjaarsfeest. Het is zeer belangrijk dat dit soort feesten tot in de puntjes geregeld zijn. Je goochelkunsten zijn dat ook; het lijken simpele trics maar ze zijn uitgevoerd tot in de perfectie. Fantastisch om te zien hoe je het publiek meekrijgt en hoe iedereen zich afvraagt hoe je dat doet … it’s magic!
-Alexandra Schiettekatte – Thrombogenics

Het was absoluut super om jou erbij te hebben op het lentefeest van Sarah.
Je goocheltrucs (ik zou er meer willen zien!), je persoonlijkheid, je gevoel voor humor, alles top!
Iedereen was enthousiast.
-Sonja Van Elven uit Alsemberg

Uw optreden op ons trouwfeest was gewoonweg fantastisch, de goocheltrucs waren echt knap, iedereen werd er bij betrokken, de reacties waren geweldig.
Ge hebt ’t echt in U om de mensen aangename momenten te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten.
Ik heb hier nog veel woorden van lof tekort maar ik wil nog wel een zeer gemeende Dank u wel zeggen want ons feest werd er heel wat mooier door.
-Greta en Jos uit Kasterlee

We hebben er echt van genoten en ook onze gasten waren zeer enthousiast. Zelfs toen je al weg was, bleven mensen zich afvragen hoe die trucs nu eigenlijk in elkaar zaten. Je hebt ons echt een betoverend feest vol magie bezorgd. Wat we echter het absolute pluspunt vonden, was je rust en flexibiliteit. Door het goede weer zijn we met onze 85 gasten nogal vaak van binnen naar buiten verhuisd, wat toch wel wat chaos met zich meebracht. Nooit hebben we bij jou een gevoel van ergernis gezien, integendeel je had het te druk om intussen de kinderen al te entertainen. Onze kinderen konden vandaag op school over hun feest vertellen en meteen het aangeleerde trucje tonen. Dat vonden ze natuurlijk super! Ons feestthema was ‘iedereen is anders’ en daar heb jij mooi op ingespeeld. Alle gasten van 1 tot 80 jaar zijn aan bod gekomen. Het was echt een feest op maat. Knap! Zeker een aanrader!!!
– familie Coppieters uit Merelbeke

Thx. Voor goede, professionele optreden. We horen elkaar zeker nog terug.
-Manu Bouche  – Kantoor Bouche Blankenberge

Het publiek (en wij) hebben genoten van uw kunsten  en hopen u nog meer aan het werk te zien!
Het was aangenaam vertoeven voor de klant met uw aanwezigheid in de buurt, getuige de vele reacties die we nadien kregen!
We zijn overtuigd van uw kwaliteiten en kunnen u alleen maar aanbevelen in onze streek! Hopelijk tot binnenkort eens 🙂 !
-Ria Van Quekelberghe – Q&S Motors Eeklo

Zalig! Iedereen was zeer enthousiast en vroeg achteraf de gegevens van de goochelaar om ook een show te boeken voor komende feesten.
Een zeer aangenaam persoon, die zich perfect aanpast aan omstandigheden en publiek. De show was topkwaliteit. Zeer verrassende acts !

-Els De Cru uit Waregem

De gasten waren zeer onder de indruk. Eigenlijk is het moeilijk te zeggen welke goocheltruc het beste was. We vonden alles toppie!!
Je hebt ons feest tof gemaakt. Ideaal om een receptie leuk te maken.
Klasse!!!!
-Nadine Vanlaer uit Neerpelt

Super leuk. Ideaal om familie dicht bij elkaar te brengen.
De snelheid van de verschillende acts. Mooie show. Zeer hartelijk en vriendelijk persoon.

-Sharon Debaene uit Wingene

Het was een aangename ervaring, waarbij de gasten sterk onder de indruk waren, met afwisselende acts.
Een spektakel waarbij iedereen betrokken wordt, en grote verwondering nalaat.

-Malika De Vos uit Brakel

We hebben alleen maar positieve reacties gehoord van onze gasten. Ze vonden jou origineel,
vernieuwend, leuk,… Vele zijn nu nog steeds aan het nadenken over hoe je die trucs toch deed. Het was ook
ideaal entertainment terwijl wij met andere gasten bezig waren. We zouden jou zeker opnieuw boeken!
-Dimitri en Stefanie uit Gent

 

warm-aanbevolen
Leuk entertainment, zonder opdringerigheid. De gasten stonden zeer positief tegenover de acts van Koenraad, en deze zorgden voor de nodige ontspanning tussen de georganiseerde workshops door. De trucks met het geld spreken natuurlijk steeds aan … Kwalitatief hoog en sympathiek.
-Paul Gestels – XPOfleet Management Day

Het was een verrassende show die de mensen deed verbazen. Er met de neus bovenop staan en toch de clou niet vatten. Dat is een kunst op zich! Geen arrogante goochelaar maar een sympathieke jongeman. Een veel gehoorde uitspraak deze avond. Als dat niet positief is! Koenraad heeft met zijn toffe trucs voor een sfeervolle avond gezorgd. Magisch bedankt :)!
-Paulien Parren, Stad Beringen

De show was echt fantastisch. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten van begin tot einde.
Koenraad betrok iedereen van groot tot klein bij zijn act waardoor iedereen volledig opging in de show.
Entertainment ten top. Trucs gebracht met een vleugje humor. Een echte aanrader.

-Van Hoof S. uit Herentals

Koenraad had het publiek op zijn hand en kon menig man, vrouw en kind bekoren! Ook nadien kreeg ik nog veel positieve reacties over zijn optreden! … Heel erg bedankt voor dit uitermate fijne optreden! Zowel de bezoekers als de medewerkers waren erg onder de indruk en ikzelf heb genoten van een fijne samenwerking. Ik kijk alvast uit naar een volgende keer!
-Isabelle De Gauquier, Gemeente Galmaarden

Zeer professioneel. Betrokkenheid van het Siemens-personeel. Goede interactie was mogelijk dankzij humor, vriendelijkheid van Koenraad en gevarieerd aanbod van trucjes. Ideaal om de sfeer tijdens een receptie plezant te houden … “et laisser planer le mystère”… Hartelijk dank hiervoor! Tot een volgende keer. Wij raden u zeker aan bij andere diensten binnen Siemens!
-Marina Frittaion – Management Assistant Siemens nv

Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen gisteren. Iedereen was zeer onder de indruk, ook mijn man, die hier meestal nogal nuchter onder blijft.
-Inès De Vos – Advocaat GREENILLE

Koenraad heeft een uitstekende show gegeven tijdens het jaarlijkse PSA HNN Golf Tournament.
Zijn optreden tijdens het walking dinner was perfect afgestemd op ons internationale VIP gastenpubliek, dit zowel qua niveau, attitude, kledij, etc.
Terwijl hij van tafel naar tafel trok, is Koenraad er keer op keer in geslaagd de aandacht van zijn publiek vast te houden met verbazingwekkende goocheltrucs en een gepast gevoel voor humor.
Bovendien heeft hij goed ingespeeld op het doel van de avond door zich niet op te dringen noch op enig moment de aandacht van de gehele zaal te trekken. Hoewel hij dit zeker aan had gekund, was het onze bedoeling de spontane sfeer niet te vaak te doorbreken, maar met close-up acts per tafel net iets extra aan te bieden.
Kortom, Koenraad is zeker een aanrader.
-Francis De Ruytter -Management Trainee PSA HNN

Ik heb van alle andere mensen gehoord dat uw optreden zeer goed was, iedereen heeft ervan genoten… Er is mij ook op gewezen dat u waarschijnlijk ook al heel wat ervaring hebt want u kan met ook “lastige” mensen in de zaal en op het podium om! U blijft altijd kalm en weet steeds om alles op een zeer rustige en ludieke manier te dirigeren in de richting die u wil. Ook was u zeer snel om ons terug te contacteren en werd alles op zeer professionele manier geregeld. Met andere woorden, wij zijn zeer tevreden! …Uw naam heeft al meerdere malen over de tongen gerold en dat op een zeer positieve manier, iedereen die ik achteraf tegenkwam heeft er mij over aangesproken.
-Hans Hinnekens uit Gullegem

Beste Koenraad
We vonden je echt de max !!! Het was ideaal om tijdens de receptie de mensen te entertainen, het is je gelukt, iedereen vond het fantastisch. Ook tijdens de menu door werden de acts aan de tafels heel hard geapprecieerd. Tenslotte de show met de kindjes hééél erg goed gedaan. Ze blijven er maar van praten. Iedereen heeft er heel hard van genoten. Ons huwelijksfeest was echt een succes !!! Bedankt hiervoor, we zouden je echt aan iedereen aanraden. Hopelijk tot nog eens
Groetjes
-Gunther, Katrien
Jonas & Jari

Je show werd door groot en klein erg gewaardeerd. Je hebt een rustige, niet opdringerige stijl, maar slaagt er toch in je publiek in de ban te houden en te amuseren.
Voor ons feest hadden we ons geen betere act kunnen voorstellen. Hartelijk dank. We willen je aan iedereen sterk aanbevelen.
-Marc en Linda Goegebuer – Marchand

Alleen maar tevreden gezichten, iedereen vond het een zeer toffe, interactieve, afwisseling tijdens de gerechten, met andere woorden een aanrader!
-Frederik Daeseleire uit Antwerpen

Vooreerst dank voor de gezellige toets op ons jubileumfeest .
Ons kleinkinderen willen ook tovenaar worden .Ze waren er vol van .En ze vonden het zo leuk dat je Koenraad hete juist zoals hun papa. Uiteraard zouden we je zeker terug vragen als er nog een feestgelegenheid is .Het was super . Als er foto’s binnenkomen sturen we ze zeker door naar U Maar dat kan nog eventjes duren want die zitten zo wat overal bij ons kinderen We danken U van harte want niet alleen de kleinkinderen maar ook de grote mensen vonden het fijn dat er zo iets tussen kwam.
-Paul en Solange Uit beveren

Het was een zeer geslaagde avond op alle vlakken. Iedereen was erg tevreden en enthousiast. Bedankt om mee te helpen aan een niet te vergeten verjaardagsfeest!!!
-Goubin lars uit Hingene

Erkenning Eventsector

Koenraad Magic Award Certificate2020