Reacties

Reviews

+95

Landen

7

ACTS

5

waardering

98 %

Reacties van klanten

 

Het was echt geweldig, niets dan positieve reacties en het goochelen is gewoon doorgegaan ook nadat je al weg was. Lars is in de speeltuin gaan spelen en nam zijn kaarten overal mee. Hij heeft ze gans de avond niet meer neergelegd. Bedankt voor de onvergetelijke avond! Ik had hoge verwachtingen, maar zo magisch had ik niet durven dromen….
-Jan Ramaekers uit Sint-Truiden


Wij vonden de show echt top en hebben er allemaal super van genoten. Dank je wel!

-Catherine Bauweleers & co uit Nijlen

Ik ben heel blij met onze samenwerking tijdens ons nieuwjaarsfeest. Het is zeer belangrijk dat dit soort feesten tot in de puntjes geregeld zijn. Je goochelkunsten zijn dat ook; het lijken simpele trics maar ze zijn uitgevoerd tot in de perfectie. Fantastisch om te zien hoe je het publiek meekrijgt en hoe iedereen zich afvraagt hoe je dat doet … it’s magic!
-Alexandra Schiettekatte – Thrombogenics

Zalig! Iedereen was zeer enthousiast en vroeg achteraf de gegevens van de goochelaar om ook een show te boeken voor komende feesten.
Een zeer aangenaam persoon, die zich perfect aanpast aan omstandigheden en publiek. De show was topkwaliteit. Zeer verrassende acts !

-Els De Cru uit Waregem

De gasten waren zeer onder de indruk. Eigenlijk is het moeilijk te zeggen welke goocheltruc het beste was. We vonden alles toppie!!
Je hebt ons feest tof gemaakt. Ideaal om een receptie leuk te maken.
Klasse!!!!
-Nadine Vanlaer uit Neerpelt

Super leuk. Ideaal om familie dicht bij elkaar te brengen.
De snelheid van de verschillende acts. Mooie show. Zeer hartelijk en vriendelijk persoon.

-Sharon Debaene uit Wingene

Het was een aangename ervaring, waarbij de gasten sterk onder de indruk waren, met afwisselende acts.
Een spektakel waarbij iedereen betrokken wordt, en grote verwondering nalaat.

-Malika De Vos uit Brakel

We hebben alleen maar positieve reacties gehoord van onze gasten. Ze vonden jou origineel,
vernieuwend, leuk,… Vele zijn nu nog steeds aan het nadenken over hoe je die trucs toch deed. Het was ook
ideaal entertainment terwijl wij met andere gasten bezig waren. We zouden jou zeker opnieuw boeken!
-Dimitri en Stefanie uit Gent

 

 

Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke show gisterenavond. Ik heb nog heel wat positieve reacties gekregen van mijn collega’s, je was dus zeker en vast een groot succes ;-). Hopelijk tot nog eens!

-Laurens Bolle – AE nv


Stand-up act tijdens de Nieuwjaarsvergadering voor de Kortrijkse sportclubs: een prachtig intermezzo! Mooie acts met veel humor, interactie en medewerking van het publiek.
Een aanrader …
-Karoline Stock – Stad Kortrijk

Het was absoluut super om jou erbij te hebben op het lentefeest van Sarah.
Je goocheltrucs (ik zou er meer willen zien!), je persoonlijkheid, je gevoel voor humor, alles top!
Iedereen was enthousiast.
-Sonja Van Elven uit Alsemberg

Thx. Voor goede, professionele optreden. We horen elkaar zeker nog terug.
-Manu Bouche  – Kantoor Bouche Blankenberge

Het publiek (en wij) hebben genoten van uw kunsten  en hopen u nog meer aan het werk te zien!
Het was aangenaam vertoeven voor de klant met uw aanwezigheid in de buurt, getuige de vele reacties die we nadien kregen!
We zijn overtuigd van uw kwaliteiten en kunnen u alleen maar aanbevelen in onze streek! Hopelijk tot binnenkort eens πŸ™‚ !
-Ria Van Quekelberghe – Q&S Motors Eeklo

Uw optreden op ons trouwfeest was gewoonweg fantastisch, de goocheltrucs waren echt knap, iedereen werd er bij betrokken, de reacties waren geweldig.
Ge hebt ’t echt in U om de mensen aangename momenten te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten.
Ik heb hier nog veel woorden van lof tekort maar ik wil nog wel een zeer gemeende Dank u wel zeggen want ons feest werd er heel wat mooier door.
-Greta en Jos uit Kasterlee

We hebben er echt van genoten en ook onze gasten waren zeer enthousiast. Zelfs toen je al weg was, bleven mensen zich afvragen hoe die trucs nu eigenlijk in elkaar zaten. Je hebt ons echt een betoverend feest vol magie bezorgd. Wat we echter het absolute pluspunt vonden, was je rust en flexibiliteit. Door het goede weer zijn we met onze 85 gasten nogal vaak van binnen naar buiten verhuisd, wat toch wel wat chaos met zich meebracht. Nooit hebben we bij jou een gevoel van ergernis gezien, integendeel je had het te druk om intussen de kinderen al te entertainen. Onze kinderen konden vandaag op school over hun feest vertellen en meteen het aangeleerde trucje tonen. Dat vonden ze natuurlijk super! Ons feestthema was β€˜iedereen is anders’ en daar heb jij mooi op ingespeeld. Alle gasten van 1 tot 80 jaar zijn aan bod gekomen. Het was echt een feest op maat. Knap! Zeker een aanrader!!!
– familie Coppieters uit Merelbeke

Erkenning Eventsector

Koenraad Magic Award Certificate2020

Warm Aanbevolen op Google

goochelaar Koenraad

37 reviews

 • Avatar Peter Jansegers β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… mei 14, 2017
  Koenraad 'betoverde' het Plechtige Communiefeest van onze jongste zoon Wout op 6 mei 2017! Hij nam op een heel spontane en hartelijke manier jong en oud mee in zijn goocheltrucs en zelfs de meest spraakzamen onder de genodigden … More werden er als het ware stil van! Maar vooral voor Wout werd het het toppunt van zijn feest: bedankt Koenraad! We kunnen je van harte aan iedereen aanbevelen!!!
 • Avatar Raf Dekeersmaeker β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… augustus 11, 2019
  Bedankt Koenraad voor het fantastische entertainment. Mooi om te zien hoe je een divers publiek meteen helemaal meekreeg; sterke interactie! Nadien alleen maar lovende reacties gehad over een ervaring die echt nog een tijd zal bijblijven. … More
 • Avatar Alexander Blom β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… juni 28, 2016
  Goochelaar Koenraad is een echte aanrader! Hij was perfect voor ons tuinfeest door goed in te spelen op het publiek en goocheltrucs te combineren met humor waardoor ieders mond steeds weer open ging van verbazing of van het lachen. Leuk … More voor groepen met of zonder kinderen. Wij hebben genoten. πŸ™‚
 • Avatar Patrick VAN HERBRUGGEN β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… februari 22, 2020
  Koenraad, bedankt voor het fantastische entertainment dat je bracht tijdens onze huwelijksborrel op 20/02/20. Je vlotte manier van contact maken met de aanwezigen, de humoristische kwinkslagen en je magische toets zijn van hoog niveau. … More Stuk voor stuk krijgen we enkel maar positieve commentaren. Wij zijn Γ©cht blij dat je onze dag nog specialer gemaakt heb dan hij al was. Met dankbare groeten, Kristel en Patrick !
 • Avatar karolien vandeveegaete β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… juni 6, 2018
  Koenraad Magic is een echte aanrader om je feest een extra dimensie te geven! De trucs werden zeer professioneel uitgevoerd, rekening houdend met de verschillende leeftijden van het publiek. Een zeer professioneel en aangenaam persoon met … More zeer kwaliteitsvolle acts!
 • Avatar Karin Mannaerts β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… april 9, 2018
  Een echte aanrader! een absolute meerwaarde voor het feest waar we nog lang over napraten.
  Zeer aangenaam persoon, kindvriendelijk en sterke magie, bedankt!
 • Avatar Lode Feyaerts β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… november 20, 2018
  De close-up goocheltrucs van Koenraad zijn een aanrader voor elke receptie of walking dinner. Onze gasten spreken er nog van, zelfs de kinderen.
  Bedankt Koenraad!

Enkele locaties waar goochelaar Koenraad opgetreden heeft:

Constant Vanden Stockstadion te Anderlecht, De Jachthoorn te Kontich, Den Eyck te Kasterlee, De Kuip Rotterdam (NL), Domaine de Graux te Doornik, Du Grand Sablon Brussel, Faculty club te Leuven, Hangaar 26 Antwerpen, Horta Antwepen, Hotel Stiemerheide te Genk, Kasteel Daertrycke te Torhout, Kasteel Byckhove te Wijnegem, Kasteel van Lebbeke, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, Museum M te Leuven, Phantasialand BrΓΌhl (D), …