BOEK KOENRAAD OM UW EVENT ONVERGETELIJK TE MAKEN

Ervaren tafelgoochelaar huren

Tafelgoochelaar Koenraad maakt de sfeer voor uw gasten onvergetelijk!

Het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, gebeurt onder de neus van uw gasten.

Meestal tijdens het diner tussen de verschillende gangen door aan tafel. De interactie en betrokkenheid maken de ervaring onvergetelijk voor uw gasten. De trucs zijn heel visueel en gebeuren met alledaagse voorwerpen. Bijvoorbeeld een spel kaarten, ring of een bankbiljet. Stel u de verbaasde gezichten voor als tafelgoochelaar Koenraad krantenknipsels in een flits laat veranderen in echt geld!

Walk around magic is een variant van het tafelgoochelen en is ideaal voor recepties, openingen, beurzen of netwerkmomenten. Hierbij vermengt Koenraad zich tussen uw genodigden. Koenraad breekt het ijs en zorgt voor een ontspannen sfeer.

Verfijnde Stijl.

tafelgoochelaar

Tafelgoochelen is één van de moeilijkste discipline binnen het goochelen. Velen zijn geroepen maar weinigen uitverkoren. Dus, neem geen risico’s en boek een ervaren tafelgoochelaar.

Koenraad is een artiest met uitstraling en een verfijnde stijl. Om deze reden wordt hij geregeld gevraagd om op te treden voor Bekendheden en tijdens exclusieve events met een internationaal publiek.

Bovendien hoeven er geen speciale voorzieningen getroffen te worden. Voor het tafelgoochelen heeft Koenraad geen podium of geluidsversterking nodig. Alles gebeurt onder de neus van uw gasten.

NL/EN/FR

Ervaring is garantie tot succes bij tafelgoochelaar Koenraad.

Spectaculaire trucs. toffe presentatie met veel humor. Unieke trucs heel vlot gepresenteerd

Persoonlijke interactie met het publiek. Koenraad heeft een sympathieke uitstraling waardoor hij vlot contact maakt met alle gasten.

Professionaliteit over heel de lijn. Zowel in de act als bij de communicatie en het boekingsproces.

Ruime ervaring, succes gegarandeerd. Eén van de meest geboekte close-up goochelaars in België.

Een professional die zijn sporen verdient heeft. Veel referenties en tevreden klanten.

Digitaal goochelaar Koenraad

Missie van Koenraad

De mensen magie brengen, omdat de wereld er nood aan heeft!

konijn van koenraad

90 K

Youtube views

>26

jaren aan ervaring

+2380

Opdrachten uitgevoerd

100%

Professionaliteit en kwaliteit

Enkele klanten die u voorgingen

Lees hier de reacties op goochelaar Koenraad van de mensen die u voorgingen. Goochelaar huren

Enkele locaties waar goochelaar Koenraad opgetreden heeft:

Constant Vanden Stockstadion te Anderlecht, De Jachthoorn te Kontich, Den Eyck te Kasterlee, De Kuip Rotterdam (NL), Domaine de Graux te Doornik, Du Grand Sablon Brussel, Faculty club te Leuven, Hangaar 26 Antwerpen, Horta Antwepen, Hotel Stiemerheide te Genk, Kasteel Daertrycke te Torhout, Kasteel Byckhove te Wijnegem, Kasteel van Lebbeke, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, Museum M te Leuven, Phantasialand Brühl (D), …