• Goochelaar huren?
  • mail@koenraadmagic.com
  • +32 466 90 12 92

Goochelaar Inhuren?

Straffe trucs en sterke interactie

Dit is uw Magische dag!

Steeds meer koppels zijn opzoek naar iets aparts om hun huwelijksfeest dat ietsje meer te geven. Close-up goochelen leent zich hier perfect voor en is bovendien ideaal voor een gemengd familie publiek. Koenraad brengt op een charmante manier een combinatie van humor, amusement en magie. Dit kan zowel tijdens de receptie als tijdens het diner.

Een korte Stand-up act in thema waarbij bijvoorbeeld het bruidskoppel kan assisteren is ook een leuke opener voor het diner of voor het dansfeest.  Er kan ook een act gebracht worden met witte tamme duifjes die voor de nodige oo’s en aa’s zorgen. Tip: de tamme duifjes en het bruidskoppel kunnen samen ook mooie plaatjes opleveren!

5 redenen om goochelaar Koenraad te boeken

toffe presentatie met veel humor. Unieke trucs heel vlot gepresenteerd
Koenraad heeft een warme innemende persoonlijkheid welke uw gasten zal raken.
Zowel in de show als bij de communicatie en het boekingsproces.
Eén van de meest geboekte goochelaars in België.
Een professional die zijn sporen verdient heeft.

Goochelaar huwelijk

heeft 26 Jaren

aan ervaring

2300

Optredens

7830

kaarten laten verdwijnen

520

uren op podium

Warm aanbevolen

We vonden je echt de max !!! Het was ideaal om tijdens de receptie de mensen te entertainen, het is je gelukt, iedereen vond het fantastisch. Ook tijdens de menu door werden de acts aan de tafels heel hard geapprecieerd. Tenslotte de show met de kindjes hééél erg goed gedaan. Ze blijven er maar van praten. Iedereen heeft er heel hard van genoten. Ons huwelijksfeest was echt een succes !!! Bedankt hiervoor, we zouden je echt aan iedereen aanraden. Hopelijk tot nog eens
Groetjes
“Gunther en Katrien”

 

Uw optreden op ons trouwfeest was gewoonweg fantastisch, de goocheltrucs waren echt knap, iedereen werd er bij betrokken, de reacties waren geweldig.
Ge hebt ’t echt in U om de mensen aangename momenten te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten.
Ik heb hier nog veel woorden van lof tekort maar ik wil nog wel een zeer gemeende Dank u wel zeggen want ons feest werd er heel wat mooier door.
“Greta en Jos uit Kasterlee”

Vrijblijvend voorstel

Gelieve via onderstaand invulformulier zo veel mogelijk details over uw huwelijksfeest door te geven. Met die gegevens kan ik u vervolgens een voorstel doen voor huwelijksfeest entertainment. Ik bezorg u spoedig via e-mail gedetailleerde informatie en bekijk tevens ook mijn beschikbaarheid.