BOEK KOENRAAD OM UW EVENT ONVERGETELIJK TE MAKEN

Ervaren goochelaar Inhuren

Goochelaar huren?

Goochelaar boeken voor uw bedrijfsfeest?

Bij uw volgend bedrijfsfeest zullen uw collega’s en gasten ongetwijfeld hoge verwachtingen hebben. U wilt indruk maken en een goochelaar boeken voor uw bedrijfsfeest? Neem echter geen risico en kies een ervaren en professioneel entertainer. 

Koenraad legt de lat hoog en charmeert uw gasten door emotionele waarde toe te voegen aan uw evenement. Dit zorgt ervoor dat uw bezoekers er nog lang zullen over napraten…

Bovendien kan uw logo of reclame boodschap opgenomen worden in unieke en ijzersterke trucs. Waardoor uw boodschap blijft hangen bij de genodigden. Voor beurzen en productlanceringen kan u Koenraad inhuren voor een speciale act op maat te creëren. Op deze manier wordt uw product of dienst extra in de verf gezet. Uw klanten en zakenpartners (en concurrentie) zullen versteld staan en dit niet snel vergeten, dat is zeker!

Goochelaar Boeken – Bekijk 3 Mogelijkheden

tafelgoochelaar inhuren

Tafelgoochelen

Mobiel goochelen tussen de gasten. Goochelen tussen het volk. Close-up. Tafelgoochelaar, Close-up magic, walk around en beurs goochelaar.

tot 3 U

35-600

goochelaar boeken

Groepsvoorstelling

Show voor alle gasten te samen. Groepsvoorstellingen. Stand-up Groepsvoorstelling centraal opgevoerd. Kan zowel indoor als outdoor.

tot 45 min.

500 Gasten

Teambuilding Magie

Mystery Dinner

Ideale teambuilding activiteit voor bedrijven.

Magie en mysterie aan tafel.

tot 4 U

30-200

Ervaring is garantie tot succes bij goochelaar Koenraad.

Spectaculaire trucs. toffe presentatie met veel humor. Unieke trucs heel vlot gepresenteerd

Persoonlijke interactie met het publiek. Koenraad heeft een warme persoonlijkheid waardoor hij vlot contact maakt met alle gasten.

Professionaliteit over heel de lijn. Zowel in de show als bij de communicatie en het boekingsproces.

Ruime ervaring, succes gegarandeerd. Eén van de meest geboekte goochelaars in België.

Een professional die zijn sporen verdient heeft. Veel referenties en tevreden klanten.

Digitaal goochelaar Koenraad

Missie van Koenraad

De mensen magie brengen, omdat de wereld er nood aan heeft!

konijn van koenraad

90 K

Youtube views

>26

jaren aan ervaring

+2380

Opdrachten uitgevoerd

100%

Professionaliteit en kwaliteit

goochelaar bedrijfsfeest

Boek een ervaren artiest

Bij bedrijfsevenementen is er geen marge voor fouten, het is dan ook belangrijk dat u de juiste artiest kiest. Koenraad heeft een representatief voorkomen en warme persoonlijkheid. Hij heeft de nodige vaardigheden ontwikkelt om dergelijke opdrachten met glans te vervullen. U mag professionaliteit verwachten zowel in de communicatie voorafgaand aan het event alsook tijdens het evenement zelf. Door zijn vlotte manier van communiceren zorgt Beurs goochelaar Koenraad voor een leuke interactie met uw genodigden. Hier zullen ze nog vaak met veel plezier aan terugdenken.

Enkele klanten die u voorgingen

*Het agendabeheer van Koenraad wordt uitgevoerd door goochelaarhuren.be

Enkele locaties waar goochelaar Koenraad opgetreden heeft:

Constant Vanden Stockstadion te Anderlecht, De Jachthoorn te Kontich, Den Eyck te Kasterlee, De Kuip Rotterdam (NL), Domaine de Graux te Doornik, Du Grand Sablon Brussel, Faculty club te Leuven, Hangaar 26 Antwerpen, Horta Antwepen, Hotel Stiemerheide te Genk, Kasteel Daertrycke te Torhout, Kasteel Byckhove te Wijnegem, Kasteel van Lebbeke, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, Museum M te Leuven, Phantasialand Brühl (D), …