Erkenning uit de Eventsector voor hoge kwaliteit

Koenraad

Het doet mij veel plezier dat ik, als enige goochelaar al drie jaar op rij, het felbegeerde “Certificate of Excellence” behaal.

eventplanner.be beloont elk jaar eventleveranciers, artiesten en eventlocaties die dagelijks tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers, met een officieel en feestelijk ‘Certificate of Excellence’.

Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal klanten reviews halen én hoger scoren dan 9 op 10.

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Het gaat over elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf? Jullie dus!

Een grote dankuwel aan iedereen die mij boekte afgelopen jaar!

Wil je een goochelaar huren? Bekijk de mogelijkheden.

Digitaal goochelaar Koenraad

over koenraad

Koenraad is een full-time beroeps goochelaar die je kan inhuren voor uw feesten en evenementen. Koenraad is ook de oprichter van de Goochelacademie. Dit is een leerplatform voor beginnende en gevorderde goochelaars.