“Certificate” Top Goochelaar in België

Koenraad

Kwaliteit, originaliteit en professionaliteit draag ik hoog in het vaandel. Ik ben dan ook heel blij dat mijn klanten dit oppikken en waarderen. Dankzij de reacties van mijn klanten en de scores die ze mij gaven ben ik winnaar geworden van het “Certificate of Excellence 2018”!

Dit certificaat wordt jaarlijks uitgereikt door eventplanner, de vakorganisatie voor opdrachtgevers van bedrijfsevenementen.

Ik wens dan ook iedereen te danken die mij het afgelopen jaar als goochelaar boekte!

Wens je dit jaar een goochelaar te boeken in België? Bekijk dan de mogelijkheden op mijn website.

Digitaal goochelaar Koenraad

over koenraad

Koenraad is een full-time beroeps goochelaar die je kan inhuren voor uw feesten en evenementen. Koenraad is ook de oprichter van de Goochelacademie. Dit is een leerplatform voor beginnende en gevorderde goochelaars.