Tafelgoochelen is Waanzinnig Populair

Koenraad

Tafelgoochelaar huren?

De belangstelling voor de goochelkunst is de afgelopen jaren sterk toegenomen.  Dit heeft ongetwijfeld te maken met de grote media aandacht die ons vak krijgt.  We kunnen dan ook genieten van veel goochelseries en shows op televisie.   Het collectief beeld van de goochelaar is afgelopen jaren ook sterk verandert. Waar men vroeger dacht dat een goochelaar enkel bedoeld is voor kinderfeestjes, weet men nu dat een tafelgoochelaar huren ook kan voor een bijzondere sfeer te scheppen tijdens een receptie.

Afgelopen week goochelde ik de nieuwe collectie parfums tevoorschijn voor “Narciso Rodriguez”. Was ik te gast tijdens het clubfeest van “Top Gear BMX club” om vervolgens in Discotheek Reflex te Westerlo de jeugd te betoveren.  Trouwens in Club Reflex kun je mijn op regelmatige basis zien tafelgoochelen.  Ja, het leven als goochelaar is heel afwisselend!  Hebt u al een verrassende act geboekt voor uw feest of evenement?  Ik stel me graag als tafelgoochelaar kandidaat. 😉

Goochelaar boeken

close-up goochelaar huren      
tafelgoochelaar huren

Digitaal goochelaar Koenraad

over koenraad

Koenraad is een full-time beroeps goochelaar die je kan inhuren voor uw feesten en evenementen. Koenraad is ook de oprichter van de Goochelacademie. Dit is een leerplatform voor beginnende en gevorderde goochelaars.