Manager

U bent opzoek naar een leuk idee om indruk te maken met uw klantendag of personeelsfeest?

Als ondernemer zullen uw klanten en uw personeelsleden hoge verwachtingen hebben bij uw volgende klantendag of personeelsfeest.  U wenst uiteraard van uw event een succes te maken waar uw gasten nog lang zullen over napraten. Goochelaar Koenraad u hierbij helpen. Koenraad is één van de meest ervaren goochelaars die uw event een extra dimensie kan geven.

Zijn specialiteit is het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, dit gebeurt onder de neus van uw gasten. Meestal tijdens het diner tussen de verschillende gangen door. De interactie en betrokkenheid maken de ervaring onvergetelijk voor uw gasten. De trucs zijn heel visueel en gebeuren met alledaagse voorwerpen zoals bijvoorbeeld een spel kaarten, ring, sigaret of een bankbiljet. Stel u de verbaasde gezichten voor als Koenraad bijvoorbeeld krantenknipsels in een flits laat veranderen in echt geld!

Walk around magic is een variant ideaal voor recepties, openingen, beurzen of netwerkmomenten waarbij Koenraad zich vermengt tussen uw gasten. Koenraad breekt het ijs en zorgt voor een bijzondere atmosfeer.

Ook kan Koenraad  uw logo of reclame boodschap opnemen in een verrassende truc. Voor beurzen en productlanceringen kan Koenraad zelfs een speciale act op maat creëren. De klanten en zakenpartners zullen versteld staan en dit niet snel doorvertellen, dat is zeker!

Bovendien hoeven er geen extra voorzieningen getroffen te worden. Als close-up goochelaar heeft Koenraad geen podium of geluidsinstallatie nodig. Alles gebeurt onder de neus van uw gasten. Zij zullen er nog lang over napraten!

tafelgoochelaar huren
close-up goochelaar

        

Ervaring is garantie tot succes bij goochelaar Koenraad.

Spectaculaire trucs. toffe presentatie met veel humor. Unieke trucs heel vlot gepresenteerd

Persoonlijke interactie met het publiek. Koenraad heeft een warme persoonlijkheid waardoor hij vlot contact maakt met alle gasten.

Professionaliteit over heel de lijn. Zowel in de show als bij de communicatie en het boekingsproces.

Ruime ervaring, succes gegarandeerd. Eén van de meest geboekte goochelaars in België.

Een professional die zijn sporen verdient heeft. Veel referenties en tevreden klanten.

Koenraad en Jeroen Meus

Missie van Koenraad

De mensen magie brengen, omdat de wereld er nood aan heeft!

87 K

Youtube views

>26

jaren aan ervaring

+2380

 Opdrachten uitgevoerd

100%

Professionaliteit en kwaliteit

Enkele locaties waar goochelaar Koenraad opgetreden heeft:

Constant Vanden Stockstadion te Anderlecht, De Jachthoorn te Kontich, Den Eyck te Kasterlee, De Kuip Rotterdam (NL), Domaine de Graux te Doornik, Du Grand Sablon Brussel, Faculty club te Leuven, Hangaar 26 Antwerpen, Horta Antwepen, Hotel Stiemerheide te Genk, Kasteel Daertrycke te Torhout, Kasteel Byckhove te Wijnegem, Kasteel van Lebbeke, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, Museum M te Leuven, Phantasialand Brühl (D), …