Koenraad op Festivity

Koenraad

FestivityOp donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari 2014 neemt Koenraad deel aan de evenementenbeurs Festivity.

Deze beurs richt zich niet alleen op vakmensen, maar ook tot bestuursleden van verenigingen en verantwoordelijken van scholen, openbare besturen en bedrijven. Ook particulieren die een feestje willen organiseren, kunnen hier ideeën opdoen en hun feest plannen van A tot Z. Al wie binnenkort iets te vieren heeft, kan hier een zee van inspiratie opdoen!

Gratis toegang

De beurs Festivity vindt plaats in de Porseleinhallen te Wevelgem en is open op donderdag 16 januari van 18u tot 22u, op vrijdag 17 januari van 14u tot 20u en op zaterdag 18 en zondag 19 januari van 11u tot 18u.  Meer info: www.festivity.be
Wens je GRATIS toegangskaarten? Stuur dan een mail naar mail@koenraadmagic.com en ik bezorg je het gewenste aantal kaarten.

goochelaar boeken

Ik hoop je alvast te mogen ontmoeten op stand 22!

Digitaal goochelaar Koenraad

over koenraad

Koenraad is een full-time beroeps goochelaar die je kan inhuren voor uw feesten en evenementen. Koenraad is ook de oprichter van de Goochelacademie. Dit is een leerplatform voor beginnende en gevorderde goochelaars.