BOEK KOENRAAD OM UW Communiefeest ONVERGETELIJK TE MAKEN

Ervaren tafelgoochelaar huren

U zoekt een Goochelaar voor uw Communiefeest?

Koenraad is de specialist in het opluisteren van communie en lente-feesten.  Als beroepsgoochelaar heeft hij al opgetreden op honderden communiefeesten

Het is niet gemakkelijk om voor deze gelegenheden een gepaste entertainer te vinden die zowel jong als oud weet te boeien. Koenraad presenteert met veel naturel dynamische en verrassende goochelacts.  Zowel centraal opgevoerde groepsvoorstellingen als close-up goochelen van dichtbij tussen uw gasten.

Verrassend en Interactief

Bij iedere show zorgt hij voor een grote betrokkenheid van het publiek.  Uiteraard wordt de communicant extra in de schijnwerpers gezet, een ervaring waar de communicant zal bij glunderen en met veel trots zal over vertellen op school.

Voor zijn/haar speciale dag maakt Koenraad graag een uitzondering op de regel en verklapt hij één truc.  Uw oogappel zal met veel trots de aangeleerde goocheltruc voor de klas demonstreren!

Het type act is afhankelijk van het aantal gasten en de accommodatie.  Koenraad is een ervaren professioneel goochelaar en kan zijn act dan ook zowel binnen als buiten opvoeren. (Tenzij het regent ;-))

Ontdek wat goochelaar Koenraad voor jou kan doen.

tafelgoochelaar inhuren

Tafelgoochelen

Mobiel goochelen tussen de gasten.

tot 3 U

35-600

goochelaar boeken

Groepsvoorstelling Goochelaar Koenraad

Show voor alle gasten te samen.

tot 45 min.

500 Gasten

EMF

Combinatie Act

Mobiel goochelen tijdens de receptie en vervolgens een Korte magische act als opening van het diner.

tot 3 U

30-200

Ervaring is garantie tot succes bij goochelaar Koenraad.

Spectaculaire trucs. toffe presentatie met veel humor. Unieke trucs heel vlot gepresenteerd

Persoonlijke interactie met het publiek. Koenraad heeft een warme persoonlijkheid waardoor hij vlot contact maakt met alle gasten.

Professionaliteit over heel de lijn. Zowel in de show als bij de communicatie en het boekingsproces.

Ruime ervaring, succes gegarandeerd. Eén van de meest geboekte goochelaars in België.

Een professional die zijn sporen verdient heeft. Veel referenties en tevreden klanten.

Digitaal goochelaar Koenraad

Missie van Koenraad

De mensen magie brengen, omdat de wereld er nood aan heeft!

konijn van koenraad

90 K

Youtube views

>26

jaren aan ervaring

+2380

Opdrachten uitgevoerd

100%

Professionaliteit en kwaliteit

U hoeft zich geen zorgen te maken in speciale opstellingen of andere vereisten. Koenraad zijn jarenlange ervaring en professionaliteit zorgt voor een vlotte samenwerking en uiterste tevredenheid van u en uw gasten. Of het nu voor een select groepje van 30 personen in de huiskamer is of een feestzaal met 100 man, Koenraad zorgt voor een bijzondere atmosfeer waar uw gasten nog vaak en met veel plezier zullen aan terugdenken!

Enkele locaties waar goochelaar Koenraad opgetreden heeft:

Constant Vanden Stockstadion te Anderlecht, De Jachthoorn te Kontich, Den Eyck te Kasterlee, De Kuip Rotterdam (NL), Domaine de Graux te Doornik, Du Grand Sablon Brussel, Faculty club te Leuven, Hangaar 26 Antwerpen, Horta Antwepen, Hotel Stiemerheide te Genk, Kasteel Daertrycke te Torhout, Kasteel Byckhove te Wijnegem, Kasteel van Lebbeke, Het ’s Graevenhof te Schilde, Lotto Arena Antwerpen, Museum M te Leuven, Phantasialand Brühl (D), …