• Goochelaar huren?
  • mail@koenraadmagic.com
  • +32 466 90 12 92

Close-up

close-up goochelaar boeken

Close-up

Het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, gebeurt onder de neus van uw gasten. Meestal tijdens het diner tussen de verschillende gangen door aan tafel. De interactie en betrokkenheid maken de ervaring onvergetelijk voor uw gasten. De trucs zijn heel visueel en gebeuren met alledaagse voorwerpen zoals bijvoorbeeld een spel kaarten, ring, sigaret of een bankbiljet. Stel u de verbaasde gezichten voor als tafelgoochelaar Koenraad bijvoorbeeld krantenknipsels in een flits laat veranderen in echt geld!

Walk around magic is een variant van het tafelgoochelen en is ideaal voor recepties, openingen, beurzen of netwerkmomenten waarbij Koenraad zich vermengt tussen uw gasten. Koenraad breekt het ijs en zorgt voor een bijzondere atmosfeer.

Bovendien hoeven er geen extra voorzieningen getroffen te worden. Als tafelgoochelaar heeft Koenraad geen podium of geluidsinstallatie nodig. Alles gebeurt onder de neus van uw gasten.

Tafelgoochelen is een heel moeilijke discipline in het goochelen, velen zijn geroepen maar weinigen uitverkoren.  Neem geen risico’s en huur een ervaren tafelgoochelaar.

Koenraad is een artiest met uitstraling en een verfijnde stijl.  Om deze reden wordt hij geregeld gevraagd om op te treden voor Bekendheden en tijdens exclusieve events met een internationaal publiek.