Manager

U bent opzoek naar een leuk idee om indruk te maken met uw klantendag of personeelsfeest?

Als ondernemer zullen uw klanten en uw personeelsleden hoge verwachtingen hebben bij uw volgende klantendag of personeelsfeest.  U wenst uiteraard van uw event een succes te maken waar uw gasten nog lang zullen over napraten. Goochelaar Koenraad u hierbij helpen. Koenraad is één van de meest ervaren goochelaars die uw event een extra dimensie kan geven.

Zijn specialiteit is het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, dit gebeurt onder de neus van uw gasten. Meestal tijdens het diner tussen de verschillende gangen door. De interactie en betrokkenheid maken de ervaring onvergetelijk voor uw gasten. De trucs zijn heel visueel en gebeuren met alledaagse voorwerpen zoals bijvoorbeeld een spel kaarten, ring, sigaret of een bankbiljet. Stel u de verbaasde gezichten voor als Koenraad bijvoorbeeld krantenknipsels in een flits laat veranderen in echt geld!

Walk around magic is een variant ideaal voor recepties, openingen, beurzen of netwerkmomenten waarbij Koenraad zich vermengt tussen uw gasten. Koenraad breekt het ijs en zorgt voor een bijzondere atmosfeer.

Ook kan Koenraad  uw logo of reclame boodschap opnemen in een verrassende truc. Voor beurzen en productlanceringen kan Koenraad zelfs een speciale act op maat creëren. De klanten en zakenpartners zullen versteld staan en dit niet snel doorvertellen, dat is zeker!

Bovendien hoeven er geen extra voorzieningen getroffen te worden. Als close-up goochelaar heeft Koenraad geen podium of geluidsinstallatie nodig. Alles gebeurt onder de neus van uw gasten. Zij zullen er nog lang over napraten!

referenties Koenraad2 referenties Koenraad3 referentiesKoenraad2-1

tafelgoochelaar huren  close-up goochelaar


Vraag nu een vrijblijvende offerte en controleer beschikbaarheid.

Bel 0495 21 56 48 of

klik hier